Over ons

DG Promotions biedt u alles wat u zoekt op het gebied van demonstratie van uw producten. De onderneming is inmiddels uitgegroeid tot een familiebedrijf waarbij de ambulante handel, webshops en diensten op het gebied van productdemonstratie aan de basis staan.

Na een solide aftrap in het verzekeringswezen begon Frans de Graaf een bloeiende carrière als zelfstandig ondernemer in kookgerei. Jarenlang demonstreerde hij met de Braet pan op markten, beurzen en speciale events. Hiermee won hij vele prijzen alsook 2e op het Nederlands Kampioenschap standwerken. Inmiddels is de onderneming breder dan alleen de Braet pan en vertegenwoordigen wij diverse kwaliteitspannen op onze Webshop De Groene Pan. Daarmee willen wij de specialist zijn op het gebied van duurzame en ecovriendelijke pannen. Daarnaast leveren wij diensten in de vorm van productdemonstraties. Frans presenteerde bijvoorbeeld de Dolle Dwaze Dagen van de Bijenkorf. De laatste ontwikkelingen in de onderneming zijn het opzetten van productlijnen en een webshop in de gezondheidshoek. Bij het zoeken naar nieuwe producten hebben wij kwaliteit en een gezonde leefstijl hoog in het vaandel.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>